UPDATE O bătrână a ajuns la spital după ce a fost izbită de trotineta electrică pe care o conducea un tânăr în fața magazinului Bucovina

UPDATE: Accidentul s-a produs la scurt timp după ce tânărul de 20 de ani a închiriat trotineta din standul amplasat în fața complexului comercial Bucovina. Tânărul se deplasat pe zona destinată pietonilor.

Ieri, o femeie în vârstă de 86 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de trotineta condusă de către un tânăr în vârstă de 20 de ani. Evenimentul s-a petrecut în fața complexului comercial Bucovina din municipiul Suceava.

Se pare că la scurt timp după ce ar fi ieșit din complexul comercial victima a fost lovită de trotineta respectivă. Tânărul care se afla pe trotinetă a spus că a încercat să frâneze, doar că sistemul de frânare nu a funcționat.

În urma evenimentului victima s-a ales cu răni și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Evenimentul s-a petrecut în cea de-a treia zi de când Primăria Suceava le-a pus sucevenilor la dispoziție 50 de trotinete electrice spre închiriere. În cea de-a doua zi, o astfel de trotinetă a fost dusă la Craiova pentru a i se repara sistemul de frânare.

Acest nou mijloc de transport pus la dispoziție de Primăria Suceava este o idee bună, doar că trotinetele electrice, bicicliștii și pietonii trebuie să împartă trotuarele municipiului Suceava, care sunt înguste și au obstacole pe alocuri. 

sursa foto: Știri din Bucovina

Adauga comentariu