Primăria comunei Moldovița se pregătește de alegerile prezidențiale cu două luni înainte. Peste 16.000 de lei cheltuiți pentru urne și cabine de vot

Primăria din Moldovița se pregătește de alegerile prezidențiale din luna noiembrie a anului 2019 achiziționând urne și cabine pentru vot.

Cu aproape două luni înainte de alegeri, Primăria din Moldovița, condusă de primarul Traian Iliesi, a atribuit un contract în valoare de 16.920 de lei, fără TVA, (3.573,24 euro), către SC Terra Bild SRL, din Sibiu, pentru a dota comuna cu 20 de urne de vot și 17 cabine de vot.

Unitatea administrativă din Moldovița a cumpărat 16 urne de vot mari, patru urne de vot mobile și 17 cabine de vot, cu structură din fier vopsit și pereți din aluminiu.

Pentru a nu încărca SEAP-ul cu prea multe amănunte, de exemplul prețul fiecărei urne de vot sau a fiecărei cabine de vot, a fost menționat faptul că toate urnele și cabinele fac parte dintr-un pachet care costă fix 16.920 de lei fără TVA.            


Conform www.listafirme.ro, SC Terra Bild SRL, din județul Sibiu, este administrată de către Laura Ileana Paraian, iar la asociați este trecută Laura Ileana Paraian și Ion Ban.

Obiectivul de activitate preponderent al firmei este „comert cu ridicata nespecializat”, iar cel secundar este „comert cu ridicata al mobilei, covoarelor si a articolelor de iluminat”.

În anul 2018, SC Terra Bild SRL, avea o cifră de afacere de 1.476.424 de lei, un profit net de 295.054 de lei și patru angajați.  

Adauga comentariu