Primăria din Moldovița dă peste 30.000 de lei unei firme de salubrizare pentru a-i lua gunoaiele din localitate în luna februarie

Primăria Moldovița a atribuit către SC Fritehnic SRL două contracte în valoare totală de 33.500 de lei pentru servicii de colectare a deșeurilor menajere și dispersate.

Unitatea administrativă a Moldoviței va plati 31.500 de lei (6.591,34 euro), fără TVA, pentru „servicii de colectare deseuri menajere in comuna Moldovita, judetul Suceava. (fractia umeda ) pentru luna februarie 2020”.

Descrierea acestei achiziții este următoarea: „Colectarea deseurilor se va face in autogunoiere compactoare conform graficului stabilit. Obiectivul general este de a asigura un sistem eficient de colectare separata, transport separat si depozitare a deseurilor comunale si al deseurilor similare fractie umeda provenind din activitati comerciale din industrie si institutii, in beneficiul sanatatii publice si mediului in conformitate cu actele normative si reglementarile relevante in domeniu. Valoarea contrubutiei pentru economie circulara pentru deseurile destinate a fi eliminate prin depozitare in valoare de 80 lei/tona nu este inclusa in tarif. Valabilitate oferta: 30 zile”

Conform SEAP, de 31.500 de lei, SC Fritehnic SRL va trebui să ridice din Moldovița 70 de tone de deșeuri din fracția umedă, în luna februarie.

Unitatea administrativă a Moldoviței va plăti 2.000 de lei (418,50 euro), fără TVA, pentru „servicii de colectare deseuri menajere in comuna Moldovita, judetul Suceava. (fractia uscata) pentru luna februarie 2020”.

Descrierea acestei achiziții este următoarea: „Servicii de colectare si transport al deseurilor reciclabile fractie uscata colectate separat. Colectarea deseurilor se va face in autogunoiere compactoare conform graficului stabilit. Obiectivul general este de a asigura un sistem eficient de colectare si transport al deseurilor fractie uscata(Hartie-Carton, Plastic-Metal) colectate separat, in beneficiul sanatatii publice si mediului in conformitate cu actele normative si reglementarile relevante in domeniu. Valabilitate oferta: 30 zile”.

Conform SEAP, de 2.000 de lei, SC Fritehnic SRL va trebui să ridice din Moldovița o tonă de deșeuri din fracția uscată, în luna februarie.

 

Cele două achiziții au fost publicate pe data de 31 ianuarie 2020, fix când era data limită în care Primăria Moldovița ar fi trebui să facă în așa fel încât să dispară groapa de gunoi ilegală de pe malul râului Moldovița.

Despre mizeria din comuna Moldovița, cotidianul Ziar de Suceava a scris în ultima vreme mai multe articole intitulate:

 

 

 


Informațiile au fost preluate de pe sicap-prod.e-licitatie.ro.

 

Adauga comentariu