Primăria Fălticeni a alocat peste 17.000 de euro pentru a cumpăra patru căsuțe de lemn cu ocazia Crăciunului. Acestea ar trebui să fie amplasate în centrul orașului

Conform SEAP, Primăria Municipiului Fălticeni a atribuit direct un contract în valoare de 83.800 de lei (17.218,71 euro), fără TVA, pentru „achizitie casute din lemn cu tamplarie pvc si geam termopan”.

Firma care furnizează produsul este SC Ecotehnic House SRL, din județul Suceava, localitatea Rădăuți. Această firmă are ca obiect de activitate „lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Achizitie casute din lemn cu tamplarie pvc si geam termopan conform descrierii furnizorului, in vederea amplasarii acestora in Piata Civica Nada Florilor Falticeni”.

Conform ofertantului, livrarea și montajul se vor efectua în județul Suceava, municipiul Fălticeni, strada Republicii – Piața Civică Nada Florilor până pe data de 20.12.2020.

Descrierea produsului „Casuta din lemn cu tamplarie pvc si geam termopan” este următoarea: „Societatea noastra poate furniza si monta o gama variata (pe comanda) de casute din lemn (cherestea si busteni) avand urmatoarele caracteristici: dimensiuni 3.00 x 2.00 mp utili; intrare pe partea laterala (stanga, dreapta); Inaltime parapet (baza) = 30 cm; coama maxim 60 cm; Acoperis invelit cu tegola; izolatie busteni cu vata minerala; tamplarie pvc cu geam termopan; Inaltime casuta spate 2.20m; Inaltime casuta coama 2.40m; dusumea confectionata din cherestea; Pereti interiori si exteriori unsi cu bait de 2 ori; geamurile au deschidere pe exterior; usa si geamuri dotate cu sild si maner; tavan confectionat din lambriu. Furnizarea la destinatia indicata de catre achizitor si montajul sunt asigurate in mod gratuit”.

Informațiile au fost preluate de pe www.e-licitatie.ro.

sursa foto: vivafm.ro, www.bizoo.ro

Adauga comentariu