Primăria Frătăuții Noi a fost amendată cu 10.000 de lei. Garda de Mediu Suceava a descoperit mai multe deșeuri, o parte incendiate, în lunca râului Suceava

Astăzi, Garda de Mediu Suceava a anunțat faptul că a amendat cu 10.000 de lei o primărie din județul Suceava pentru că în lunca râului Suceava au fost descoperite mai multe deșeuri, o parte dintre ele fiind incinerate. Primăria vizată este cea a comunei Frătăuții Noi.

„Urmare a unei sesizari privind abandonari de deseuri si a incinerarii acestora, intr-o localitate din judetul Suceava, comisari din cadrul Comisariatului Judetean Suceava s-au deplasat la fata locului, constatandu-se abandonari de deseuri menajere in amestec, doze din aluminiu, PET-uri, anvelope, deseuri materiale din constructii, precum si urme de incinerare a deseurilor in lunca raului Suceava.
Pentru neconformitatile constatate Autoritatea Administratiei Publice Locale a fost sanctionata cu amenda in valoare de 10.000 lei, conform Legii nr.211/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, stabilindu-se masuri ferme de remediere a deficientelor constatate”, a anunțat Garda de Mediu Suceava.

Conform surselor noastre Primăria Frătăuții Noi a fost amendată pentru a doua oară în acest an pentru gunoaiele din lunca Sucevei.

Adauga comentariu