Primăria Gura Humorului investește peste 2,5 milioane de euro pentru extinderea unei construcții existente la Școala Gimnazială Nr. 1

Asocierea firmelor Casa Design SRL (ofertant leader) și Inscom SA (subcontractant), Assa Utilitati (subcontractant), Infopack Total (subcontractant) și Hidro Salt B92 SRL (ofertant) a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Vatra Dornei pentru „Execuție de lucrări aferente obiectivului <Investiții în infrastructura educațioanală din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Gura Humorului>”.

„Contractul are ca scop execuția lucrărilor pentru obiectivul <INVESTITII ÎN INFRASTRUCTURA EDUCATIONALA DIN CADRUL SCOLII GIMNAZIALE NR. 1 GURA HUMORULUI>.

Proiectul tratează extinderea unei construcții existente. Corpurile de școală propuse vor adăposti spatii destinate elevilor si profesorilor (săli de clasă, laboratoare, săli de gimnastică, cabinet medical, cancelarie, etc). Construcția existentă are regim de înălțime P+1E iar corpurile de clădire propuse Stehnic+P+2E”, se arată pe SEAP.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 10.606.476,25 lei. Mai exact, adăugând TVA-ul și transformând leii în euro (4,95 lei = 1 euro) rezultă circa 2.549.839 euro.

La această licitație a mai fost depusă o ofertă de către asocierea firmelor Antramicons, Instal Expert și Datis Computers.

Casa Design este reprezentată de către Adrian Bădăluță, Inscom SA este reprezentată de către Ioan Popa, Assa Utilități este reprezentată de către Ioan Sorin Pascari, Infopack Total este reprezentată de către Daniel Bogdan Cîrligeanu și Hidro Salt B 92 este reprezentată de către Deugene Băiculescu.

Adauga comentariu