Primăria Moldovița cheltuie circa 200.000 de euro pentru a cumpăra produse de curățenie și de igienă pentru școlile din localitate. Acestea ar fi necesare pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de coronavirus

Firma Multi Cleaning System a câștigat licitația organizată de Primăria comunei Moldovița pentru „achiziție echipamente și materiale necesare gestionării crizei sanitare cauzate de SARS-CoV-2 - Comuna Moldovița”.

Contractul presupune achiziționarea de echipamente și materiale în cadrul proiectului “Consolidarea capacității unităților de învățământ din comuna Moldovița în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”.

Achiziționarea de dotări este formată din următoarele echipamente, organizate pe loturi:

  • Lot 1 – Produse pentru curățenia și igienizarea suprafețelor – Valoare estimată: 422.133,62 lei, fără TVA;
  • Lot 2 – Produse pentru igiena și protecția personală – Valoare estimată: 559.889,40 lei, fără TVA.

În rubrica „Descriere succintă” valoare estimată totală, fără TVA, este de 982.023,02 lei, în timp ce în rubrica „Valoarea totală a achiziției”, fără TVA, este de 940.460,54 lei. 

SC Multi Cleaning System, din Alba Iulia, a fost înființată în anul 2010 și este administrată de Tipter Nicolae Claudiu. Aceasta are ca domeniu de activitate preponderent „comert cu ridicata al altor masini si echipamente”.

 

Adauga comentariu