Primăria Moldovița plătește aproape 150.000 de euro firmei cumnatei fiului primarului pentru servicii de deszăpezire, transport rutier și lucrări de reparații

De ieri până astăzi, Primăria comunei Moldovița a atribuit direct trei contracte în valoarea de aproape 150.000 de euro firmei SC Best Auto Network SRL, pentru servicii de deszăpezire, transport rutier și lucrări de reparații.

Vă amintim faptul că SC Best Auto Network SRL este administrată de către Lorena Marieta Boșutar, soția lui Alin Boșutar. Alin Boșutar este cumnatul lui Narcis Iliesi, care la rândul său este fiul lui Traian Iliesi, primarul din comuna Moldovița.

135.000 de lei (27.277,69 euro), fără TVA, pentru „servicii de deszăpezire”  

Conform SEAP, Primăria comunei Moldovița a atribuit direct un contract în valoare de 135.000 de lei (27.277,69 euro), fără TVA, pentru „servicii de deszăpezire”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Solicităm servicii de deszăpezire în comuna Moldovița, județul Suceava. serviciile trebuie asigurate cu utilaje specializate și muncitori. Serviciile includ înlăturarea mecanică a zăpezii de pe drumurile și ulițele comunale, drumuri vicinale și alte căi de acces la gospodarii. Intervențiile se vor face funcție la solicitarile Primăriei comunei Moldovița. Deasemenea, se va împrăștia material antiderapant funcție de necesități. Materialul antiderapant va fi asigurat de către primăria comunei Moldovița”.

12.950 de lei (2.616,64 euro), fără TVA, pentru „servicii transport rutier antiderapant”

Conform SEAP, Primăria comunei Moldovița a atribuit direct un contract în valoare de 12.950 de lei (2.616,64 euro), fără TVA, pentru „servicii transport rutier antiderapant”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Traseu: din localitatea Frasin, județul Suceava, la rampa de depozitare de la sediul Primăriei comunei Moldovița, județul Suceava”.

447.968 de lei (90.522,36 euro), fără TVA, pentru „lucrări de reparații” 

Conform SEAP, Primăria comunei Moldovița a atribuit direct un contract în valoare de 447.968 de lei (90.522,36 euro), fără TVA, pentru „lucrări de reparații”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Solicităm lucrari de reparatii la imprejmuirea Targului general de marfuri, comuna Moldovita, judetul Suceava”.

 

Adauga comentariu