Primăria Moldovița plătește peste 5.500.000 euro pentru a înființa rețeaua de apă și canalizare în comună

Asocierea firmelor Top Scav ( ofertant lider) - Cimbru-Tei Com (subcontractant) - Aqua Proconsulting (ofertant) - Global Ports'S Services (ofertant) - Ovirelance (ofertant) au câștigat licitația organizată de Primăria comunei Moldovița pentru executarea lucrării pentru investiția „înființarea rețelei de apă și apă uzată (canalizare) în comuna Moldovița”.

„Alimentarea cu apa potabila a consumatorilor din comuna Moldovita, judetul Suceava s-a propus a se realiza prin captarea acviferului, prin intermediul a doua chesoane situate pe malul stang al raului Moldovita in zona de Vest a localitatii Moldovita.

Apa captata este transportata catre gospodaria de apa (rezervor de inmagazinare 300 mc si statie de clorinarea), prin intermediul pompelor submersibile cu care sunt echipate cele 2 chesoane. Gospodaria de apa se va amplsa in partea de Est a localitatii Moldovita.

Retea de distributie apa potabila se va realiza prepoderent de tip ramificat din conducte din PEID PE 100 PN 6-10, cu diametre cuprinse intre De63-160 mm, pe o lungime de aprox.13 km.

Retelele de distributie si conducta de aductiune au fost proiectate pentru perioada de pesrspectiva de 25 de ani (2046).

Capatarea si gospodaria de apa au fost proiectate pentru perioada de pesrspectiva de 10 de ani (2031).

Se propune realizarea retelelor de canalizare menajere in sistem separativ, urmarindu-se preluarea si transportul apelor uzate preluate de la consumatorii din aria de proiect prin intermediul colectoarelor de canalizare din PVC SN 8 cu diametre cuprinse intre Dn200- 315mm, pe o lungime de aprox.13 km. Apele uzate menajere sunt conduse catre statia de epurare propusa a se realiza in zoa de Vest a localitatii Moldovita, pe malul stang raului Moldovita.

Reteaua de canalizare menajera a fost proiectata pentru perioada de pesrspectiva de 25 de ani (2046).

Statia de epurare a apelor menajere a fost proiectata pentru perioada de perspectiva de 10 de ani (2031)”, se arată în descrierea achiziției publice.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 23.023.631,85 lei. Mai exact, adăugând TVA-ul și transformând leii în euro (4,95 lei = 1 euro) rezultă circa 5.534.974 euro.

La această licitație au fost depuse trei oferte, una fiind cea de mai sus.

Și-au încercat norocul și asocierea firmelor Cornell'S Floor - Cass - Maghebo - Dani Building - Elproex - Paltinul Interax Proiect și asocierea firmelor SUCT - Rapid Complex - Topgeosys.

Top Scav este reprezentantă de către Toader Ureche, Cimbru-Tei Com de către Mircea Teișanu, Aqua Proconsulting de către Daniel Vasile Puiu, Global Ports'S Services de către Eugen Adrian Dabija și Ovirelance de către Marius Adrian Pascariu.

Adauga comentariu