Primăria Putna a fost amendată cu 10.000 de lei pentru mai multe deșeuri depozitate ilegal la câțiva pași de râul Suceava

Garda Națională de Mediu Suceava a anunțat faptul că a amendat cu 10.000 de lei Primăria Putna după ce pe raza localității au fost descoperite deșeuri depozitate ilegal. Mormanele de gunoaie au fost găsite la câțiva pași de râul Suceava.

„Urmare a unei sesizari privind existenta unor depozitari ilegale de deseuri pe teritoriul unei Unitati Administrativ Teritoriale de pe raza judetului Suceava, comisari ai Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Suceava s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca faptele sesizate se confirma.
Pentru neconformitatile constatate s-a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 10.000 lei, conform Legii 211/2011 privind regimul deseurilor. Totodata s-au impus masuri cu termene de realizare”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

În urma acestei verificări, în termen de 30 de zile, Primăria Putna este obligată să curețe zona în care au fost descoperite deșeurile depozitate ilegal.

 

Adauga comentariu