Primăria Rădăuți cheltuie peste 100.000 de euro pentru a turna balast pe străzile nemodernizate. Aceste „lucrări de întreținere” au loc anual

Conform SEAP, Primăria municipiului Rădăuți a atribuit direct un contract în valoare de 432.432 de lei (87.377,65 euro), fără TVA, pentru „lucrari de intretinere anuala prin reprofilare si balastare pe strazi nemodernizate din mun. Radauti”.

Descrierea achiziției este următoarea: „lucrari de intretinere anuala prin reprofilare si balastare pe strazi nemodernizate din mun. Radauti, in conformitate cu Caietul de sarcini nr. 3114/21.02.2022 si anexe ,respectiv: - lucrari de reprofilare drumuri cu cilindrare fara adaos de material in doua etape pe o suprafata de 2200 sute mp/fiecare etapa - lucrari de reprofilare drumuri nemodernizate cu cilindrare si adaos de material concasat 0-63 mm pe 20% din suprafata, pe strazi nemodernizate, in doua etape pe o suprafata de 2200 sute mp/fiecare etapa”.

Firma care va presta aceste servicii este SC Servicii Comunale SA, din Rădăuți. La administratorii firmei sunt trecuți: Mihai Reman, Maria Elena Ardelean, Dorin Cristinel Simota, Doina Mirela Todorese și Romeo Gheorghe Galan. La asociații firmei este trecută Primăria municipiului Rădăuți.

Domeniul de activitate preponderent al firmei este „furnizarea de abur si aer conditionat”.

 

Adauga comentariu