Primăria Rădăuți cumpără limitatoare de viteză și oglinzi rutiere de la o firmă care vinde jucării, cărți și covoare

Primăria municipiului Rădăuți a atribuit direct mai multe contracte, valoarea totală fiind de 25.771 de lei (5.457,87 euro), fără TVA, pentru furnizarea de „limitatoare de viteză pentru trecereri de pietoni”, „capace limitatoare de viteză”, „șuruburi pentru montare limitatoare viteză în asfalt - 614 bucăți” și „oglinzi rutiere pentru strada Bogdan Vodă, Mihai Viteazu, C.D. Gherea, Școlii Noi, Cărămidăriei”.

Limitatoarele de viteză sunt descrise în felul următor: „limitator pentru reducerea vitezei, din cauciuc, prevazut cu folie reflectorizanta, ideal pentru treceri de pietoni, indeosebi pt cele din jurul unitatilor de invatamant, lungime: 2 buc pe metru liniar”.

Oglinzile rutiere sunt descrise în felul următor: „oglinda rutiera pentru trafic conceputa pentru siguranta pietonilor, ciclistilor si soferilor, confectionata din fibra acrilica si polipropilena. Poate fi montata pe stalpi, semafoare sau indicatoare de treceri de pietoni. Diametru: 600mm”.

Firma care a câștigat contractele este SC Fashion Phones SRL, din județul Neamț. Societatea este administrată de Ana Roxana Gaucan, care este și asociat.

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC Fashion Phones SRL a avut o cifră de afaceri de 85.865 de lei și un profit net de 43.609 de lei.

Societatea a fost înființată la data de 17 martie 2016. 

Conform aceluiași portal, din anul 2016 până în anul 2017, SC Fashion Phones SRL a avut doi angajați, iar în anul 2018 a avut un singur angajat.

SC Fashion Phones SRL descrie înțelegerea cu Primăria municipiului Rădăuți în felul următor: „furnizare limitatoare viteză pt treceri pietoni”, „furnizare capace limitatoare de vitează”, „furnizare suruburi pt. montare limitatoare viteza in asfalt-614 bucati” și „furnizare oglinzi rutiere pt. str. Bogdan Voda, Mihai Viteazu, C.D. Gherea, Scolii Noi, Caramidariei”.

Obiectivul de activitate al firmei SC Fashion Phones SRL este „comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse”

Această clasă include:

-comerțul cu amănuntul prin intermediul standurilor sau piețelor al altor bunuri, cum ar fi:

-covoare și carpete;
-cărți;
-jocuri și jucării;
-aparate de uz casnic și articole electronice de larg consum;
-înregistrări muzicale și video.

În concluzie, ori societatea SC Fashion Phones SRL se ocupă și cu comerțul altor obiecte decât cele menționate, ori Primăria municipiului Rădăuți va monta limitatoare de viteză și oglinzi de jucărie.

 

Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro (1, 2, 3, 4).

 

 

Adauga comentariu