Primăria Rădăuți a cumpărat combinezoane pentru groparii cimitirului municipal de la doamna Dragnea

Primăria municipiului Rădăuți achiziționat, în urmă cu două zile, 10 combinezoane de unică folosință ( patru bucăți mărimea XL și șase bucăți mărimea XXL) pentru angajații cimitirului din oraș. Pentru aceste combinezoane, unitatea administrativă a municipiului Rădăuți a plătit în total 450 de lei, 45 de lei per bucată.

Societatea comercială Medactiv SRL din București a descris combinezoanele de unică folosință în felul următor: „Combinezoane de unica folosinta din material netesut (polipropilena 60g/m.p), comode si rezistente. Combinezoane de unica folosinta care ofera o protectie generala, fiind prevazute cu gluga cu elastic la baza. Terminatiile de la maneci si picioare sunt de asemenea prevazute cu elestic, pentru o protectie mai buna. Aceste combinezoane de unica folosinta se inchid cu fermoar. Utilizare combinezoane de unica folosinta: protectie impotriva mizeriei si a prafului in laboratoare, cabinete medicale, industria alimentara, agricultura. Culoare combinezoane de unica folosinta: alba. Marime: XL; XXL”.

Primăria municipiului Rădăuți este condusă de Nistor Tatar, membru PSD.

SC Medactiv SRL a fost înființată la data de 29 august 2002 și are ca obiect de activitatea „comert cu ridicata al produselor farmaceutice”.

Conform portalului listafirme.ro, în anul 2018, această societatea a avut o cifră de afaceri de 151.850 de lei, un profit net de 21.183 și doi angajați. Administratorul societății este Maria Elena Dragnea.

Informațiile au fost preluate de pe listafirme.ro și SEAP.

sursa foto: libertatea.ro

Adauga comentariu