Primăria Rădăuți modernizează iluminatul public după ce protestatarii au bântuit pe întuneric străzile din municipiu

Protestele din ultimele săptămâni organizate la Rădăuți au scos la iveală, pe lângă nemulțumirile cetățenilor, faptul că multe străzi din municipiul condus de primarul Bogdan Loghin nu sunt iluminate.

Protestatarii au colindat orașul mai mult pe întuneric sau la lumina lanternelor de  la  telefoanele mobile, riscând de multe ori să se rănească în gropile de pe asfalt.

Primăria municipiului Rădăuți, prin edilul Bogdan Loghin, s-a arătat nemulțumită de protestele organizate în oraș, însă se pare că ține la sănătatea cetățenilor și investește în iluminatul public.

La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Rădăuți a atribuit direct trei contracte în valoare totală de 121.612 lei.

Un contract în valoare de 3.304 lei este pentru modernizarea sistemului de iluminat public stradal prin înlocuire corpuri de iluminat vechi cu corpuri de iluminat noi cu LED pe strada Stadionului din municipiul Rădăuți.

Al doilea contract în valoare de 108.245 de lei este pentru modernizarea sistemului de iluminat public stradal prin înlocuire corpuri de iluminat vechi cu corpuri noi cu LED pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți.

Cel de-al treilea contract în valoare de 10.063 de lei este pentru modernizarea sistemului de iluminat public stradal prin înlocuire corpuri de iluminat vechi cu corpuri noi cu LED pe strada Dorobanțului din municipiul Rădăuți.

Adauga comentariu