Primăria Rădăuți plătește circa 33.000 de euro pentru a marca trecerile de pietoni din localitate cu alb și roșu. Loial Impex, care s-a chinuit trei zile să vopsească o trecere de pietoni din Suceava, va efectua marcarea

Conform SEAP, Primăria municipiului Rădăuți, a atribuit direct un contract în valoare de 136.000 de lei (27.523,68 euro), fără TVA, pentru „lucrari de marcaje rutiere transversale (alb si rosu) - treceri de pietoni din mun. Radauti”.

Descrierea achiziției este următoarea: „lucrari de marcaje rutiere transversale (alb si rosu) - treceri de pietoni, retea stradala din mun. Radauti, judetul Suceava, respectiv: - Marcaje rutiere transversale, executate mecanizat și cu sabloane, cu material bicomponent si microbile reflectorizante, grosime strat ud 2000µ - CULOARE ALBĂ, 1000 mp - Marcaje rutiere transversale, executate mecanizat și cu sabloane, cu material bicomponent si microbile reflectorizante, grosime strat ud 2000µ - CULOARE ROȘIE, 100 mp”.

Trecerile de pietoni vor fi marcate de către SC Loial Impex SRL, din Șcheia.

Vă amintim faptul că, „Doreii” de la Loial Impex și-au bătut joc de o trecere de pietoni în centrul municipiului reședință de județ. După ce au marcat respectiva trecere de pietoni, oamenii erau direcționați să escaladeze un zid după ce traversau o stradă. În ziua următoare, pentru că Primăria a anunțat că nu vor fi decontate acele lucrări, „Doreii” s-au întors la fața locului pentru a „îndrepta” problema. Cei din urmă au vopsit trecerea cu roșu, modificând din culoare direcția trecerii de pietoni. Problema a fost că și atunci muncitorii au dat-o în bară. Aceștia au uitat să vopsească o porțiune. În a treia zi, „Doreii” au retușat din nou trecerea de pietoni.

FOTO Viceprimarul Sucevei îi ia la rost pe „Doreii” care efectuează lucrări în bătaie de joc. Pietonii sunt direcționați să escaladeze un zid după ce traversează o stradă din centrul Sucevei: „Lucrările nu vor fi decontate”

FOTO „Doreii” au colorat trecerea pentru pietoni din centrul Sucevei, care ducea spre un zid

„Doreii” de la Loial Impex au avut nevoie de trei încercări pentru a marca o trecere de pietoni, cât de cât civilizată, în centrul SuceveiAdauga comentariu