Primăria Șcheia alocă peste 30.000 de euro pentru proiectarea tehnică ce vizează reabilitărea termică a Școlii Mihoveni

Conform SEAP, Primăria comunei Șcheia, a atribuit direct un contract în valoare de 129.500 de lei (26.249,11 euro), fără TVA, pentru „servicii de proiectare tehnica pentru reabilitare termica cladiri publice”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Servicii de proiectare tehnica pentru reabilitarea termica a cladirilor publice, aferente obiectivului de investitii <Reabilitare termică si introducere sisteme de încălzire si economisire a energiei, Scoala Mihoveni, com Scheia, jud. Suceava>, finantat prin AFM Serviciile de proiectare includ: - elaborare proiect tehnic si detalii de executie conform HG 907/2016; - intocmire documentatiile tehnice necesare In vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor; - asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor si pentru participarea la faze determinante”.

Firma care a câștigat licitația este Vector Consult ASD SRL, din localitatea Șcheia, înființată la data de 16 martie 2011. Societatea este administrată de către Ciprian Mihail Petrareanu și Ionela Ruxandra Petrareanu, aceștia fiind și asociații firmei.

Informațiile au fost preluate de pe SEAP.

 

Adauga comentariu