Primăria Sectorului 1 a ridicat un autoturism înmatriculat în Suceava, parcat în bătaie de joc pe o trecere de pietoni: „Nesimțirea se plătește!”

Primarul Sectorului 1, din București, Clotilde Armand, a arătat pe pagina sa de Facebook ce se întâmplă cu mașinile parcate în bătaie de joc pe trecerile de pietoni. Mai exact, aceasta a distribuit o filmare în care se poate observa cum un SUV înmatriculat în Suceava este ridicat de pe o trecere de pietoni.

Primarul sectorului 1 a transmis și următorul mesaj:

„Nesimțirea se plătește! Nu mai parcați mașinile pe trecerile de pietoni!

Continuăm să ridicăm autoturismele staționate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spații verzi, care blochează accesul în parcările de reședință, staționate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lățime pentru pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituții publice: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate etc.

Staționarea sau oprirea autovehiculelor în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori să ocolească și să traverseze neregulamentar.”

Adauga comentariu