Primăria Siret a bătut palma cu firmele care vor contrui Parcul Științific și Tehnologic „East European Border Siret” pentru 2,2 milioane de euro

Asocierea firmelor Cornell'S Floor (ofertant leader), Izokindel (subcontractant 4,21%), Elroex (subcontractant 4,46%), Termo Steel System (subcontractant 0,68%), Sting (subcontractant 0,1%), Prim Proiect (subcontractant 10,58%), Mateo Acord (ofertant), Star Eevators (subcontractant 1,01%) și Heriton Design (subcontractant 10,58%) au câștigat licitația organizată de Primăria Orașului Siret pentru „Proiectare si executie lucrari aferente obiectivului <Infiintarea parcului stiintific si tehnologic EAST EUROPEAN BORDER Siret>”.

Prin proiect se propune construirea unui Parc Științific și Tehnologic în scopul utilizării rezultatelor activității de cercetare și aplicării tehnologiilor avansate în economie și în scopul creșterii participării instituțiilor de învățământ superior acreditate și a unităților de cercetare-dezvoltare la procesul de dezvoltare economico-socială prin știință și tehnologie.

„Prin proiect se vor executa: - cladire cu destinatia de Parc stiintific si tehnologic, formata din doua corpuri – corp A – Tehnologii informationale, industry 4.0 si smart destination (P+E) si corp B – Fablab si birouri (P+Epartial) cu suprafata construita totala de 1.288,00 mp si suprafata desfasurata de 2.252,00 mp. Vor fi prevăzute căi de acces auto şi pietonale, amenajări exterioare, asigurarea reţelelor si branşamentelor la utilităţi, iar clădirile vor fi utilate şi dotate corespunzător”, se arată pe SEAP.

​Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 9.231.095,49 lei. Mai exact, adăugând TVA-ul și transformând leii în euro (4,95 lei = 1 euro) rezultă circa 2.219.192 de euro.

La această licitație au fost depuse încă două oferte, una de la asocierea firmelor Test Prima, Vangaz Instal, Algo Mediasoft, Sabatinio Tehnicall, Intreprindere Individuala Bunduc Mihai, Rovalstone, Pencaft, Simpa Consult, Netcom Activ și Ifma și una de la asocierea firmelor Gafco Construct, Evalon Trust, Diadrive, Serval Solutions, Intreprindere Individuala Silav C. Vasile, Gamserv Protect și Instal-Con.

Adauga comentariu