Primăria Suceava a alocat peste 2.500 de euro pentru un studiu de fezabilitate privind Zona de Agrement „Tătărași” care o ia la vale

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 12.500 de lei (2.537,76 euro), fără TVA, pentru „SF <CONSOLIDARE VERSANT VESTIC ZONA DE AGREMENT TĂTĂRAȘI, REFACERE ALEI ȘI ZONE VERZI>”.

Descrierea achiziției este următoarea: „STUDIU DE FEZABILITATE <CONSOLIDARE VERSANT VESTIC ZONA DE AGREMENT TĂTĂRAȘI, REFACERE ALEI ȘI ZONE VERZI>, conform Temei de proiectare anexate”.

În baza acestui contract, SC Topgeosys SRL va efectua un studiu de fezabilitate în Parcul „Tătărași”, în zona care a luat-o la vale.

Alte știri despre acest subiect:

Zona de agrement Tătărași o ia la vale: „Am emis certificatul de urbanism și facem documentația necesară pentru lucrări de reabilitare”

Ion Lungu vrea să sărbătorească cuplurile de aur, de Zilele Sucevei, într-un foișor ce dă să se prăvălească în apă: „Avem loc unde să stăm și distanțați și acoperiți”

Foișorul din zona de agrement Tătărași a fost inundat. Ion Lungu zicea că va sărbători săptămâna aceasta cuplurile de aur în foișorul care dă să se prăvălească în apă

Cuplurile de aur au avut noroc de vreme bună la sărbătorirea lor. Primarul nu a fost nevoit să-i adăpostească pe sărbătoriți în foișorul inundat care dă să se prăvălească în apă

 

 

Adauga comentariu