Primăria Suceava amenajează un centru de vaccinare de tip drive thru în parcarea de la Shopping City

În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, edilul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că va încheia un contract cu Shopping City Suceava (SCS) pentru a putea amenaja unui centru de vaccinare anti-COVID de tip drive thru în parcarea celor de la SCS.

Edilul speră ca până la finalul acestei săptămâni să amenajeze centrul de vaccinare menționat.

„Legat de amenajarea acelui Drive Thru la Shopping City, sigur că s-au clarificat lucrurile, ca să spun așa. Se va desfășura în subordinea Primăriei pentru că altfel nu are cine să plătească cadrele medicale de acolo, registratorii. Trebuie să încheiem noi contract, Primăria, cu cei de la Shopping City. Vom face acest lucru, suntem în discuții despre această temă. Acolo ei ne pun la dispoziție o suprafață de 200 de mp. S-a stabilit circuitul de intrare, zona de vaccinare, zona de ieșire și bineînțeles zona de așteptare. (...) Urmează să încheiem un contract în aceste zile cu cei de la Shopping City și să luăm aprobările necesare de la DSP, de la Ministerul Sănătății. Îmi doresc să facem funcțional acest sistem în această săptămână, cel puțin la sfârșitul săptămânii să îl putem pune în practică”, a spus Ion Lungu.

 Ion Lungu le cere disperat sucevenilor să se vaccineze anti-coronavirus. Patronii sunt rugați să-și convingă angajații să se imunizeze.

Adauga comentariu