Primăria Suceava a bătut palma cu firma sa „de suflet” pentru câteva reparații la Complexul Comercial Bazar. Circa 90.000 de euro, fără TVA, vor ajunge în buzunarul celor de la Ravradi Construct

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 440.000 de lei (89.449,08 euro), fără TVA, pentru „lucrări de reparații în construcții în complexul comercial bazar”.

Descrierea achiziției este următoarea: „LUCRĂRI DE REPARAȚII ÎN CONSTRUCȚII, ACCES ÎN COMPLEX COMERCIAL BAZAR, POARTA NR. 3 ȘI PLATFORMĂ AMPLASAMENT CHIOȘCURI COMERȚ PRODUSE INDUSTRIALE (MONTAJ PAVAJ, BORDURI, CANALIZARE APE PLUVIALE), conform documentatiei anexate”.

În baza acestui contract, SC Ravradi Construct SRL va trebui să:

  • monteze pavele (săpătură mecanică, spargere beton, încărcare materiale, strat agregare naturale, nivelare manuală teren, strat de nisip natural cilindrat, montaj pavaj)
  • monteze borduri (preparat beton, montat bordura 10x15, transport materiale)
  • canalizare ape pluviale colectate (săpătură mecanică, strat de nisip, țeavă PVC FI200, umplutură cu balast, poziționat tuburi beton FI600, cămin colectare FI1000 ape pluviale, montat guri scurgere pe suport de beton, transport materiale)

Recent, SC Ravradi Construct SRL s-a înțeles cu Primăria Suceava pentru a repara acoperișul Patinoarului Artificial pentru peste 34.000 de euro, fără TVA.

Luna trecută, SC Ravradi Construct SRL, a încheiat un contract cu Primăria Suceava conform căruia societatea menționată s-a angajat în împrejmuirea cu gard a Cimitirului „Pacea” pentru peste 35.000 de euro.

De asemenea, de la SC Ravradi Construct SRL, în anul 2019, Primăria Suceava a închiriat un cilindru compactor cu banii cu care ar fi putut cumpăra unul la mâna a doua.

Adauga comentariu