Primăria Suceava cheltuie aproape 6.000 de euro, fără TVA, pentru ca o firmă să realizeze documentele necesare montării a trei parcometre în oraș

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 29.000 de lei (5.886,89 euro), fără TVA, pentru „elab. tehn-econ. pt. realiz. inv. Amplasare 3 parcometre in Complex Comercial Bazar si Calea Unirii”

Primăria Suceava a încheiat acest contract cu SC Ada Procons SRL, din municipiul Suceava, adminitrată de Corneliu Dumitru Doniga. Obiectul de activitatea preponderent al firmei menționate este „activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”.

Conform descrierii societatea menționată va oferi unității administrative locale „documentatie tehnica pentru obtinere autorizatie de construire, documentatii obtinere avize pentru <Montarea a trei aparate cu autotaxare pentru stationarea vehiculelor (parcometre) doua in Complex Comercial Bazar si unul pe Calea Uniri>”.

Vă amintim faptul că, în această lună, Primăria Suceava a emis certificatul de urbanism privind obținerea autorizației de construire pentru montarea a trei parcometre, două în Complexul Comercial Bazar și unul pe strada Calea Unirii.

Adauga comentariu