Primăria Suceava cheltuie peste 10.000 de euro pentru focul de artificii de „Zilele Sucevei”. În 12 minute ar trebui să se efectueze aproape 5.000 de lovituri

Conform SEAP, Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 42.000 de lei (8.498,76 euro), fără TVA, pentru „spectacol pirotehnic cu ocazia sărbătoririi Zilele Sucevei ediția 2022, 24 - 26 iunie”.

Descrierea achiziției este următoarea: „servicii organizare spectacol pirotehnic cu ocazia sărbătoririi <Zilele Sucevei ediția 2022>, 24 - 26 iunie în Piața 22 Decembrie din municipiul Suceava. Spectacolul pirotehnic va avea o durata de 12 de minute iar cadența folosită având aproximativ 400 lovituri pe minut, calibrele folosite pentru artificii vor fi diverse, cuprinse ca dimensiune între 0,8 si 1,2 țoli în diametru. Spectacolul se va desfășura începând cu ora 21.30 de pe data de 26 iunie 2022 în Piața 22 Decembrie din Municipiului Suceava. Acesta va cuprinde toată gama de efecte și culori printre care enumeram: super coroana aurie cu roșu, sălcii curgătoare, ropot furtunos argintiu, globuri roșii colorate, mii de crizanteme aurii, tunet de tun, bujori multicolori, evantaie aurii și argintii, coada de cal timp îndelungat aurie, valuri argintii cu albastru, bujorii verzi sau în doua culori, mine cu cap în trei culori, comete multicolore, peștișori aurii, coadă de cal super stufoasă etc.”.

Firma care va presta aceste servicii este SC BSM Office Iași SRL, din municipiul Iași. 

 

Vă amintim faptul că, Primăria Suceava „sparge” peste 120.000 de euro pentru a organiza „Zilele Sucevei” din acest an. Andra, Inna și The Motans vor cânta pe banii sucevenilor.

În acest an, Primăria Rădăuți le va oferi cetățenilor un foc de artificii de circa cinci minute cu ocazia „Zilelor municipiului Rădăuți”, în parcarea din centrul localității.

 

Adauga comentariu