Primăria Suceava cumpără mese duble și covoare din cauciuc, în valoare totală de peste 35.000 de euro, pentru sera floricolă a municipalității

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct două contracte pentru „furnizare mese duble pentru sera floricolă” și „furnizare traversă cauciuc”.

Valoarea primului contract menționat este de 134.200 de lei (27.127,55 euro), fără TVA, iar celui de-al doilea este de 15.600 de lei (3.153,43 euro), fără TVA.

Ofertantul celor două contracte este SC Star Met SRL, din județul Neamț.

Descrierea achiziției privind furnizarea meselor duble este următoarea: „Mesele duble vor fi confecționate astfel : 1) Schelet metalic cu dimensiunea de 1620 (lățime) x 2120 (Lungime) x 900 (înălțime) mm, prevazut cu elemente de rigidizare a mesei și picioare metalice din țeavă rectangulară, vopsit cu grund și vopsea alchidică; 2) Blatul va fi confecționat din cherestea cu grosimea de 30-40 mm, rigidizat prin șipci pe partea inferioară și va fi demontabil de pe scheletul metalic. Cheresteaua va fi rindeluită și vopsită cu grund pentru protecție lemn. Se va asigura montajul meselor în sera de flori, acestea fiind fixate prin șuruburi de stâlpii existenți din interiorul serei. În valoarea de achiziție vor fi incluse confecționarea meselor, transportul acestora la sediul Direcției Generale a Domeniului Public, montajul acestora pe poziția finală în interiorul serei, inclusiv toate materialele accesorii necesare montării meselor Durata de livrare si montaj: 60 zile de la finalizara prezentei achiziții directe”.

Descrierea achiziției privind traversele din cauciuc este următoarea: „Caracteristici: - grosimea cuprinsă între 4 – 6 mm; - culoare : neagră; - lățimea traversei : 1 m; - traversa va fi furnizată la val în vederea optimizării consumului în funcție de suprafețele ce se doresc a fi protejate. Transportul va fi asigurat de către furnizor și va fi inclus în prețul de achiziție”.

Adauga comentariu