Primăria Suceava a cumpărat 240 de metri de față de masă, 150 de metri de perdea și 200 de muștiucuri alcooltest pentru Direcția Generală a Domeniului Public

Primăria municipiului Suceava a cumpărat 240 metri de față de masă, 150 metri de perdea și 200 de muștiucuri alcooltest pentru Direcția Generală a Domeniului Public din cadrul unității administrative.

Conform SEAP, municipalitate a plătit către SC Ravradi Construct SRL, din localitatea Șcheia, județul Suceava, suma de 9.780 de lei (2.021 euro), fără TVA, pentru fețe de mașă și perdele.

Pentru fețele de masă Primăria a plătit 6.880 de lei, fără TVA.

Descrierea achiziției fețelor de masă este următoarea: „FATA DE MASA 600X150 CM CONFECTIONATA DIN MINIMAT 200G/MP, CULOARE - MULTICOLOR, REZISTENTA INDELUNGATA LA INTEMPERII SI DECOLORARE”.

Pentru perdele Primăria a plătit 2.900 de lei, fără TVA.

Descrierea achiziției perdelelor este următoarea: „PERDEA DIMENSIUNE 150X1000 CM CONFECTIONATA DIN POLIESTER, CULOARE - MULTICOLOR, REZISTENTA INDELUNGATA LA INTEMPERII SI DECOLORARE”.

De asemenea, pentru Direcția Generala a Domeniului Public, Primăria Suceava a mai cumpărat și 200 de muștiucuri alcooltest, pentru care a plătit 430 de lei, fără TVA, către SC Marvel SRL, din localitatea Ipotești, județul Suceava.

Punctul de livrare pentru perdele, fețe de masă și muștiucurile alcooltest este sediul DGDP.

 

 

 

 

Adauga comentariu