Primăria Suceava a eliberat o autorizație de construire pentru o bază sportivă de tip I în zona Metro

Primăria Suceava a eliberat o autorizație de contrucție conform căreia va putea să construiască o bază sportivă TIP I, adiacent străzii Iuliu Hossu.

Investitorul acestei construcții este Compania Națională de Investiții.

Baza sportivă va cuprinde următoarele:

  • Teren pentru fotbal, gradene, împrejmuire, instalație pentru iluminat nocturn;
  • Teren multifuncțional, împrejmuire, instalație pentru iluminat nocturn;
  • Clădire vestiare-Parter+1Etaj parțial; Sc=395,88 mp, Sd=520,96 mp;
  • Cabină poartă;
  • Parcare;
  • Alei pietonale;
  • Spații verzi.

Se vor folosi fundații de tip grinzi continue din beton armat pe două direcții și planșee din beton armat. Suprastructura va fi din zidărie de cărămidă.

Acoperișul va fi de tip terasă.  

„Lucrarile de construire vor fi executate pe baza documentatiei tehnice vizată spre neschimbare, intocmita si verificata conform legislației în vigoare, cu respectarea prevederilor Legii 10/1995 privind calitatea în construcții și cu respectarea condițiilor impuse prin avizele si acordurilor obtinute. Beneficiarul are obligatia de a bransa/racorda cladirea la utilitatile tehnico-edilitare care sunt realizate sau se vor realiza în zonă.

Se vor respecta prevederile HG 300/2006 modificata cu privire la cerintele minime de securitate si sanatate pentru toate santierele temporare sau mobile si celelalte prevederi ale legislatiei in vigoare cu privire la securitatea muncii. In mod deosebit se va avea in vedere identificarea zonelor de risc care vor fi semnalizate si asigurate conform legislatiei in vigoare. Pe toata durata executiei lucrarilor se vor lua masuri pentru protectia imobilelor invecinate. Se vor lua măsuri de protecţie a circulaţiei în zonele în care se lucrează. Orice prejudicii produse unor terte persoane juridice sau fizice în perioada de executie a lucrarilor de construire sau constatate dupa executia acestora cad în sarcina constructorului”, se arată în informarea de pe site-ul Primăriei Suceava.

Strada Iuliu Hossu se află în zona Metro.

Adauga comentariu