Primăria Suceava a emis al doilea certificat de urbanism în vederea elaborării PUZ pentru construirea cartierului rezidențial de blocuri de pe strada Traian Vuia

La data de 15 aprilie 2022, Primăria Suceava a emis al doilea certificat de urbanism în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal cu Regulament de urbanism aferent în baza unui aviz de oportunitate pentru construire cartier rezidențial cu blocuri de locuințe colective cu regim mare de înălțime și funcțiuni complementare locuirii (spații comerciale, spații de alimentație publică, spații pentru prestări servicii), sistematizare verticală, locuri de parcare, spații verzi amenajate, teren sport, loc de joacă pentru copii, racorduri/branșamente.

Solicitantul certificatului de urbanism este SC Ucasy Home SRL, reprezentată prin Dumitru Alexa Teodorovici.

Mai exact este vorba despre ansamblu rezidențial cu aproape 2.000 de apartamente care va fi construit în locul Fabricii de Sticlă și a terenurilor din zonă. În spatele acestui proiect este o fabrică de papuci și controversatul om de afaceri Ilie Carabulea.

Vă amintim faptul că primul certificat de urbanism în vederea elaborarii PUZ aferect noului cartier rezidențial de pe strada Traian Vuia a fost emis la data 1 aprilie 2022.


Adauga comentariu