Primăria Suceava a emis astăzi autorizația de construire a sensului giratoriu de tip chilot din zona cartierului Obcini. Acesta va fi cel mai mare sens giratoriu din oraș și va fi amenajat în jurul parcului în care se află Monumentul Unirii

Astăzi, Serviciul Administrare Străzi și Sistematizare Rutieră din cadrul Primăriei municipiului Suceava a obținut autorizația de construire pentru instituirea sensului giratoriu tip chilot din intersecția Calea Obcinilor - Bulevardul 1 Mai - Bulevardul 1 Decembrie 1918. Conform declarațiilor conducerii Primăriei Suceava și a autorizației de construire, spațiul verde din zonă nu va fi afectat.

Vă amintim că acesta va fi cel mai mare sens giratoriu din municipiul reședință de județ, înconjurând parcului în care se află Monumentul Unirii.

„Noi tot vorbim de sensuri unice și trebuie pregătite aceste sensuri. Prin urmare, acel parc care există acum în intersecția Bulevardului 1 Mai cu Calea Obcinilor eu aș dori să rămână, să nu dăm totul jos și să facem un sens giratoriu simplu”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei, la începutul lunii iunie 2021.

VARIANTA CU SENSURI UNICE CU ZONA VERDE

Varianta inițială cu zona verde

 

 

Adauga comentariu