Primăria Suceava a emis autorizația de construcție pentru efectuarea lucrărilor de reparații pe strada Grădinilor, din cartierul Mirăuți

Primăria Suceava a eliberat o autorizație de contrucție conform căreia Serviciul Administrare Străzi și Sistematizare Rutieră va putea să efectueze lucrări de întreținere și reparații pe strada Grădinilor din municipiul Suceava.

„Se vor respecta prescripțiile tehnice în vigoare, prevederile și condițiile impuse prin toate avizele și acordurile obținute. În cazul în care se vor executa lucrări de săpătură în zona domeniului public, acestea vor începe numai după obținerea avizului de săpătură de la Serviciul Administrare Străzi – Primaria Suceava. Se vor reface identic zonele afectate de săpătură. Este interzis ca traseul rețelelor să treaca pe alte terenuri proprietate fără acordul autentificat la notar al proprietarilor. 

Se vor respecta prevederile HG 300/2006 modificată cu privire la cerințele minime de securitate și sănătate pentru toate șantierele temporare sau mobile și celelalte prevederi ale legislației în vigoare cu privire la securitatea muncii. În mod deosebit se va avea în vedere identificarea zonelor de risc care vor fi semnalizate și asigurate conform legislației în vigoare”, se arată în informarea de pe site-ul Primăriei Suceava.

 

 

 

Adauga comentariu