Primăria Suceava a găsit o metodă să „fenteze” noile măsuri ale CNSU. Municipalitatea vine în sprijinul producătorii locali pentru a-și putea vinde în continuare produsele în piață

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat pe pagina sa de Facebook, faptul că municipalitatea a găsit o soluție pentru a putea producătorii să-și vândă produsele în piață, în ciuda noilor măsuri ale Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Până la punerea în aplicare a soluției găsite se așteaptă hotărârea de Guvern.

„Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri adoptate de CNSU și dacă Hotărârea de Guvern odată publicată va stipula aceleași reguli, piețele agroalimentare care sunt în spații închise își suspendă activitatea.

Chiar și în această situație, am găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele și sucevenii să le poată cumpăra.

Drept urmare, la piața din Burdujeni vom amenaja 80 de mese în exterior (în zona unde a funcționat provizoriu piața în timpul lucrărilor de modernizare) și încă 50 de mese la Piața Centrală (în spatele acesteia), toate acestea cu respectarea normelor de protecție sanitară!

[❗️] Centrul Comercial Bazar, Piața En-Gross și Piața Mică rămân deschise [❗️]

Îndemn toți sucevenii să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și limitare a răspândirii virusului. Având grijă de noi, avem grijă de cei din jurul nostru.
Responsabili și sănătoși”, a transmis Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu