Primăria Suceava a început să atribuie direct contracte unei firme dintr-un sat din județul Iași, înființată în urmă cu o lună

Zilele trecute, Primăria municipiului Suceava a atribuit direct două contracte către SC AD Quadrum Design SRL din satul Breazu, comuna Rediu, județul Iași. Firma ieșeană a fost înființată la data de 9 iulie 2021 și are ca obiect principal de activitate – „Activități de arhitectură”.

Interesant este faptul că la doar două săptămâni de la înființare, între Primăria Suceava și SC AD Quadrum Design SRL Breazu au început primele tatonări pentru atribuirea de contracte directe, însă fără succes.

Abia la data de 16 august 2021, Primăria Suceava a atribuit către firma ieșeană două contracte în valoare totală de 307.020 de lei.

Cele două proiecte sunt:

- Reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale pentru învățământul profesional și tehnic la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” și adaptarea sistemului de educație la evoluția tehnologică;

- Reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale pentru învățământul profesional și tehnic la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” și adaptarea sistemului de educație la evoluția tehnologică.

Ambele proiecte sunt în valoare de 153.510 de lei, inclusiv TVA.

Pe portalul www.listafirme.ro, SC AD Quadrum Design SRL Breazu nu are date de contact, informații despre persoanele din conducere, ci doar data și locul înființării.

 

Adauga comentariu