Primăria Suceava le cere cetățenilor să așeze brazii de Crăciun, pe care vor să îi arunce, în apropierea punctelor de colectare a deșeurilor: „Brazii despodobiți se depozitează lângă punctele de colectare și nu în interiorul acestora”

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, le cere cetățenilor să așeze brazii de Crăciun, pe care vor să îi arunce la gunoi, în apropierea punctelor de colectare a deșeurilor, NU ÎN INTERIORUL CONTAINERELOR.

„În perioada următoare, brazii de Crăciun se vor ridica gratuit de lângă punctele de colectare selectivă, de către echipele de salubrizare.

Brazii despodobiți se depozitează lângă punctele de colectare și nu în interiorul acestora!
Și în acest an, fac apel la responsabilitatea sucevenilor și totodată, revin cu rugămintea de a depozita corect deșeurile, respectiv de a colecta selectiv și de a nu împiedica accesul utilajelor de colectare!

În luna decembrie a anului 2021 au fost colectați 12.011 mc de deșeuri, cu 20% mai puțin decât în luna decembrie a anului 2020, iar procentul deșeurilor reutilizabile a crescut de la 42% la 44%, ceea ce demonstrează faptul că sistemul de colectare selectivă dă roade”, a transmis Lucian Harșovschi.

 

Adauga comentariu