Primăria Suceava nu va organiza niciun eveniment cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă în acest an: „Încă mă gândesc dacă va avea loc un foc de artificii simbolic”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în acest an nu se va mai organiza niciun concert, niciun eveniment, nicio acțiune prin care vor fi sărbătorite Sărbătorile de Iarnă. Administrația locală a luat această hotărâre în încercarea de a evita pe cât posibil răspândirea coronavirusului.

Edilul a spus că în schimb sucevenii se vor putea bucura de ornamentele și luminițele pe care Primăria le montează prin oraș.

„Ornăm orașul. Vrem să facem orașul mai frumos ca niciodată, pentru ca oamenii să se bucure și să aibă o minimă mângâiere sufletească atunci când ies în oraș. Evident că toate acțiunile de sfârșit de an, începând cu festivitățile din 28 noiembrie de Ziua Unirii Bucovinei cu România sunt anulate. Apoi, Târgul de Crăciun nu se face anul acesta. Deci, nu vom pune căsuțe pe esplanadă. Nu facem Târgul de Crăciun, nu se fac evenimente, nu vom face Revelionul în aer liber. Încă mă gândesc dacă va avea loc un foc de artificii simbolic. (...) Noi trebuie să facem tot ceea ce putem ca să eliminăm din activitățile care nu-s musai necesare, să reducem cât mai mult riscul de răspândire a noului coronavirus”, a spus Ion Lungu în studioul celor de la Radio Top Suceava.

Adauga comentariu