Primăria Suceava plătește 20.000 de euro unei firme pentru a asigura servicii medicale în Zona de Agrement „Tătărași”

Conform SEAP, Primăria Municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 88.000 de lei (17.781,37 euro), fără TVA, pentru „servicii medicale de prim ajutor pentru zona de agrement <Tătărași>”.

Firma care va asigura servicii medicale de prim ajutor în Zona de Agrement „Tătărași” este SC Ana Rom Divizia Medicala SRL, din municipiul Suceava, care are ca obiect de activitate preponderent „alte activitati referitoare la sanatatea umana”. Această firmă este administrată de către Victor Andrei Carcale.

Descrierea achiziției este următoarea: „SERVICII MEDICALE DE PRIM AJUTOR PENTRU ZONA DE AGREMENT TĂTĂRAȘI. Municipiul Suceava, prin Direcția Generală a Domeniului Public, are în administrare Zona de agrement Tătărași, în cadrul căreia se desfășoară diverse activități recreative (plimbări cu bărcile și hidrobiciclete pe iaz, cu biciclete, trotinete, utilizarea terenului de fotbal și baschet, utilizarea locului de joacă). Iazurile au o adâncime considerabilă, fapt care poate pune în pericol persoanele care folosesc bărcile de agrement pentru plimbările pe iaz. De asemenea, eventuale accidentări pot suferi și utilizatorii celoralte amenajări recreative din zona de agrement. Având în vedere cele precizate, este necesară asigurarea intervenției în cel mai scurt timp și acordarea primului ajutor în caz de accidentări, prin achiziționarea serviciilor medicale de prim ajutor. Serviciile vor fi asigurate prin prezență zilnică a unui asistent medical, care va interveni în cazul producerii unor eventuale accidentări, pe toată durata programului de utilizare a facilităților de agrement, în perioada 01 aprilie - 30 noiembrie 2022. Precizăm că în incinta Zonei de agrement Tătărași există o construcție cu funcționalitate de spațiu medical (inclusiv dotări), pentru acordarea primului ajutor în caz de accidentări”.

Adauga comentariu