Primăria Suceava a reînceput să facă publice autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise, în urma apelului făcut de Ziar de Suceava

Ieri, cotidianul online Ziar de Suceava a atras atenția asupra faptului că Primăria municipiului Suceava nu mai făcuse publice autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise în ultima lună.

Astăzi, pe site-ul Primăriei au fost postate toate autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise de municipalitate în ultima lună.

În perioada 8 mai – 8 iunie 2021, Primăria municipiului Suceava a emis 49 de autorizații de construire, cu 70% mai multe față de media lunară din primele cinci luni ale anului curet. De asemenea, instituția condusă de primarul Ion Lungu a emis și 180 de certificate de urbanism, cu 105% mai multe față de media lunară din primele cinci luni ale anului 2021.

Să fie o coincidență lipsa publicării acestor numeroase autorizații de construire și certificate de urbansm ori sucevenii s-au apucat serios de construit în ultima lună, probabil va rămâne deocamdată o enigmă pentru cetățeni.

Cert este că, în ultima lună, mai exact la data de 3 iunie 2021, Primăria Suceava a emis o autorizație prin care a permis demolarea unui bloc din centrul istoric al municipiului Suceava pentru a face loc blocurilor construite de Vasile Armenean – „împăratul înghețatei din România” – în spatele Palatului Administrativ al Județului Suceava.

Adauga comentariu