Primăria Suceava scoate la concurs 18 locuri de muncă: „Te așteptăm să pui osul la treabă pentru dezvoltarea municipiului”

Primăria Suceava continuă să facă angajări. De această dată, anunțul privind locurile de muncă scoase la concurs a fost făcut public pe Facebook de către viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

După ce cotidianul Ziar de Suceava a anunțat de câteva ori faptul că Primăria Suceava făcea angajări în liniște, publicând anunțurile doar pe posturi.gov.ro, de această dată conducerea unității administrative a luat decizia de a informa un număr mai mare de persoane, printre care mulți din afara „casei”.

„Se tot vorbește că salariile la primărie sunt mari și că mai mult se stă degeaba.

Ați auzit și voi, nu-i așa? Acum aveți șansa să vedeți dacă este adevărat sau sunt doar răutăți.

Căutăm colegi în diferite domenii de activitate și dacă crezi că te încadrezi cu studiile solicitate, te așteptăm să pui osul la treabă pentru dezvoltarea municipiului. Bineînțeles, nu gratis, pe bani, mulți sau puțini vei afla când ceri informații suplimentare la numărul 0230212696, interior 252.

Când suni, specifică că vrei să știi cât primești net, să nu fie loc de <discuții> după.

De asemenea, în linkul atașat găsești mai multe informații cu privire la posturile disponibile: primariasv.ro”, a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu