Primăria Suceava se pregătește de împodobirea orașului pentru Crăciun. Peste 125.000 de lei atribuiți pentru materialele necesare pentru repararea instalațiilor luminoase

Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 128.920,30 de lei (27.134,26 euro), fără TVA, pentru „furnizare materiale necesare pentru repararea instalațiilor luminoase pentru sărbătorile de iarnă”.

Firma care a câștigat contractul este SC Neon Lighting SRL, din județul Cluj. Societatea este administrată de Ioan Nemeth și Augustin Dorinel Cosma, iar la asociați sunt trecuți Ioan Nemeth și Augustin Dorinel Cosma.

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC Neon Lighting SRL a avut o cifră de afaceri de 46.148.435 de lei și un profit net det 4.539.922 de lei.

Societatea a fost înființată în anul 1994, iar în anul 2018 a avut 89 de angajați.

SC Neon Lighting SRL are ca obiectiv de activitate „comert cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc, al aparatelor de radio si televizoarelor”.

Pe baza acestui contract Primăria Suceava achiziționează: cabluri luminoase, mufe pentru îmbinarea cablurilor luminoase, tuburi luminoase de diferite nuanțe și mărimi, șiruri luminoase, baghete cu efect curgător, țurțuri led și perdele led.


Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro.

sursa foto: www.viata-libera.ro, www.adevarul.ro

Adauga comentariu