Primăria Suceava a stabilit stațiile în care vor putea să oprească microbuzele și autobuzele ce transportă persoane pe raza județului

Primăria municipiului Suceava dorește o oarecare logică în ceea ce privește transportul public de persoane realizat pe raza județului. Pentru a nu mai încurca vehiculele TPL au fost stabilite anumite stații pentru autovehiculele caree efectuează transport public de persoane pe raza județului.

Până în prezent, îmbarcarea și debarcarea pasagerilor trebuia să fie făcută la autogară, însă microbuzele și autobuzele ce efectuau transport interjudețeam opreau în mai toate stațiile de pe raza municipiului Suceava.

Astfel, în ședința de Consiliu Local din data de 18 aprilie 2019, consilierii locali vor aproba următoarele stații:

  • cursele dinspre/spre Fălticeni: Policlinică și Spitalul Județean Suceava
  • cursele dinspre/spre Gura Humorului: Calea Obcinelor
  • cursele dinspre/spre Rădăuți: Pasarela Ițcani
  • cursele dinspre/spre Dorohoi: Restaurant Brândușa și Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” Suceava
  • cursele dinspre/spre Botoșani: Torino și Biserica Sfântul Andrei
  • cursele dinspre/spre Ipotești: Centru – Biserica Domnițelor și Mitropoliei.

În aceste condiții, operatorii de transport vor putea opri doar o singură data, la intrarea sau ieșirea din municipiul Suceava. Pentru a folosi aceste stații, va fi nevoia de emiterea unui aviz din partea Primăriei municipiului Suceava pentru fiecare vehicul în parte. Acest aviz va fi valabil timp de 12 luni, iar în cazul în care va fi încălcat amenzile se încadrează între 1.000 și 2.500 de lei.

Adauga comentariu