Primăria Vatra Moldoviței cumpără dezinfectant cu peste 16.000 de euro

Conform SEAP, Primăria comunei Vatra Moldoviței a atribuit direct un contract în valoare de 67.671,92 de lei (13.718,76 euro), fără TVA, pentru „furnizare dezinfectant mâini și suprafețe”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Furnizare dezinfectant mâini și suprafețe în cadrul proiectului „Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”: DEZINFECTANT PENTRU MÂINI - 644 litri Produsul va fi avizat de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea de catre copii si va avea o actiune rapida dupa aplicare. Dezinfectant medical profesional. Dezinfectant alcoolic pentru mâini ce realizează dezinfecția igienică a mâinilor în 30 secunde DEZINFECTANT PENTRU SUPRAFEȚE - 913 litri Produsul va fi avizat de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in scoli (atat pe mobilier cat si pe suprafete extinse) si va avea o actiune rapida dupa aplicare. Produs lichid concentrat pentru curățarea și dezinfecția mobilierului și a tuturor tipurilor de suprafețe și pavimente lavabile. Ambalaj: bidon de 3 litri sau 5 litri”.

Dezinfectatul în cauză va fi furnizat de către Întreprindere Individuală Calancea Vasile Cristian, din localitatea Rădăuți.

 

Adauga comentariu