Primăria Vatra Moldoviței face angajări. Funcția de inspector la Protecția Mediului este scoasă la concurs

Primăria Vatra Moldoviței organizează un concurs pentru ocuparea funcției de inspector la Protecție Mediului, în cadrul unității administrative menționate.

Proba scrisă pentru acest concurs va avea loc la data de 22 februarie 2021, la ora 12.00, la sediul Primăriei comunei Vatra Moldoviței. Concursul se va desfășura doar dacă primarul Virgil Saghin va deschide ușile instituției, care au fost ținute închise cu cheia în ultima perioadă.

Pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici sunt enumerate câteva condiții de participare, anume:

  • studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalență, în domeniul știința mediului – specializarea ecologie și protecția mediului;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice – nu este cazul.

„Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la secţiunea special creată în acest scop”, se mai arată pe site-ul ANFP-ului.

Cine se va bucura de această funcție rămâne de văzut.

Nu trebuie uitat faptul că Primăria Vatra Moldoviței a fost folosită ca trambulină de fel și fel de apropiați ai politicienilor PNL din țară.


Chelnerița care a lucrat trei zile la Primăria Vatra Moldoviței, ajungând peste noapte inginer la Apele Române, este nepoata primarului Virgil Saghin

Pe modelul chelneriței ajunsă peste noapte inginer la Apele Române, un consilier județean, care este și afacerist, a fost angajat al Primăriei Vatra Moldoviței pentru scurt timp pentru a fi detașat șef la Protecția Consumatorului Suceava

Tatăl pensionar al directorului general ANAR a lucrat câteva zile la Primăria Vatra Moldoviței și pe urmă a fost detașat la SGA Botoșani. Mețler senior a fost concediat după mediatizarea cazului „Chelnerița”

 

 

Adauga comentariu