Primăria Vatra Moldoviței plătește aproape jumătate de miliar pentru a curăța șanțurile și acostamentele drumurilor din comună

Primăria comunei Vatra Moldovița a atribuit un contract direct în valoare de 442.000 de lei (91.294,02 euro), fără TVA, pentru „lucrări de curățare a șanțurilor și a acostamentelor drumurilor”. 

 

Firma care a câștigat licitația este SC Bavaria Select SRL, din localitatea Vatra Moldoviței, administrată de Petrică Vereha. Societatea a fost înființată la data de 18 octombrie 2019 și are ca obiect de activitate preponderent „lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale”. Pe portalul listafirme.ro, SC Bavaria Select SRL nu are trecută cifra de afaceri, profitul net și numărul angajaților.

Pe SEAP, achiziția este descrisă în felul următor: „lucrări de curățare a șanțurilor și a acostamentelor drumurilor naționale, județene, comunale, vicinale și agricole în comuna Vatra Moldoviţei”.

Pentru a curăța un metru de șanț/acostament SC Bavaria Select SRL primește 6,8 lei. În total, societatea ar trebui să curețe 65.000 de metri de șanț/acostament.

 

Adauga comentariu