Primăria Vatra Moldoviței plătește o firmă din Ciumârna pentru a pune drujbele pe mai mulți copaci

Conform SEAP, Primăria comunei Vatra Moldoviței a atribuit direct un contract în valoare de 18.180 de lei (3.673,40 euro), fără TVA, pentru „servicii de exploatare forestiera”.

În descrierea licitației este menționat faptul că exploatările forestiere se vor desfășura pe partida 2100096002780, CS Cremenești. De această dată, detaliile privind metri cubi de lemn care vor fi extrași din partidele menționate nu au mai fost făcute publice.

SC Gresie Moisa SRL voia să își facă gater printre casele oamenilor

Administratorul societății comerciale Gresie Moisa SRL este Dorel Moisa. În trecut, cotidianul Ziar de Suceava a scris despre faptul că Moisa ar fi intenționat să ridice un gater foarte aproape de gospodăria unui fost profesor din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței. Această intenție l-a nemulțumit pe fostul profesor. Mai multe informații despre această întâmplare puteți afla dând click AICI.


Primăria Vatra Moldoviței, condusă de afaceristul Virgil Saghin, va tăia mai mulți copaci cu ajutorul firmei unui patron cu „relații” în Poliție

Primăria Vatra Moldoviței, condusă de afaceristul Virgil Saghin, va tăia peste 170 mc de lemn dintr-o pădure. Firma unui patron cu „relații” în Poliție se va ocupa de exploatare

Primăria Vatra Moldoviței, condusă de afaceristul Virgil Saghin, pune drujbele pe mai mulți copaci din zonă


Adauga comentariu