Primăria Vatra Moldoviței plătește peste 36.000 de euro, fără TVA, unei firme dragi pentru a construi un centru destinat promovării culturii tradiționale

Conform SEAP, Primăria comunei Vatra Moldoviței, a atribuit direct un contract în valoare de 180.748,78 de lei (36.673,45 euro), fără TVA, pentru „executie de lucrari de constructii si instalatii”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Executie de lucrari de constructii si instalatii in cadrul proiectului <Infiintare centru pentru promovarea culturii traditionale in comuna Vatra Moldovitei, judetul Suceava>”.

Firma care a câștigat licitația este SC Razemilnic Construct SRL, din localitatea Câmpulung Moldovenesc. Societatea a fost înființată la data de 19 decembrie 2019 și este administrată de către Laurențiu Istrati. SC Razmilnic Construct SRL are ca obiect de activitate preponderent „lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale”.

Vă amintim faptul că Primăria condusă de PNL-istul Virgil Saghin a mai încheiat contracte cu SC Razemilnic Construct SRL, încă de pe vremea când firma era la început de drum.

Informațiile au fost preluate de pe SEAP.

 

Adauga comentariu