Primăria Zalău consideră că mintea cetățenilor nu trebuie încărcată cu motivul prostesc pentru care Poliția Locală Zalău a dat în judecată Primăria Suceava. Cheltuielile de judecată au fost plătite din banii contribuabililor

Ieri, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Primăria Suceava a fost dată în judecată de Poliția Locală Zalău, după ce un polițist local nu a fost în stare să transcrie corect CNP-ul unui sucevean din buletin în procesul verbal”, în care a fost relatat motivul pentru care Poliția Locală Zalău a dat în judecată Primăria Municipiului Suceava. 

De asemenea, în articol a fost menționat faptul că reporterii cotidianului susmenționat așteaptă un punct de vedere din partea Poliției Locale Zalău. Reporterii nu așteptau respectivul punct de vedere de nebuni ce sunt, ci pentru că i-a îndrumat șeful instituției zălăuane, Călin Horvat, care le-a spus celor de la Ziar de Suceava să trimită o solicitare pe adresa de mail a Poliției Locale Zalău dacă vor mai multe informații cu privire la motivul trimiterii în judecată a Primăriei Suceava.

Astăzi, 20 octombrie 2020, Diana Breban, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Zalău i-a trimis un mail reporterului care a transmis ieri o solicitare Poliției Locale Zalău.

„Bună ziua,

Conform precizărilor făcute de serviciul juridic din cadrul Poliției Locale Zalău, atașat vă transmit răspunsul la solicitarea de informații referitor la motivul transmiterii în judecată a Primăriei Municipiului Suceava.

O zi frumoasă”, a transmis Diana Breban, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Zalău.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Zalău a atașat mesajului de mai sus și un document „Word”, în care reporterului Ziar de Suceava i s-a transmis că motivul pentru care Poliția Locală Zalău a dat în judecată Primăria Suceava nu ar trebui să îi intereseze pe cetățeni, „conform legii”.


Vă amintim că, Poliția Locală Zalău a dat în judecată Primăria Suceava după ce un angajat al instituției zălăuane nu a fost în stare să transcrie corect CNP-ul unui sucevean, pe care voia să îl amendeze, din buletin în procesul verbal. Deoarece Primăria Suceava nu a comunicat CNP-ul contravenientului, polițiștii locali din Zalău au crezut că judecătorii Tribunalului Suceava vor fi de partea lor, dar la finalul procesului zălăuanii nu s-au ales cu CNP-ul suceveanului, ci doar cu o proastă investiție din banii contribuabililor în cheltuielile de judecată.

Adauga comentariu