Primarul comunei Horodnic de Sus și-a cerut scuze de la cetățeni pentru că a plecat în concediu pentru cinci zile: „Nu am mai fost în concediu în ultimii patru ani. Rog dragii horodniceni să nu se supere și să mă înțeleagă”

Primarul comunei Horodnic de Sus, Valentin Petrică Luță, i-a impresionat pe localnicii din comuna pe aflată sub administrația sa, după ce și-a cerut scuze de la aceștia pentru că va pleca cinci zile în concediu. Edilul a lansat acest mesaj pe pagina sa de Facebook și a strâns aproape 500 de like-uri.

„ANUNT IMPORTANT!

Pentru următoarele 5 zile sunt plecat cu familia la mare în România!

Având în vedere că nu am mai fost în concediu în ultimii 4 ani, rog dragii horodniceni să nu se supere și să mă înțeleagă! Vă mulțumesc din suflet”, a spus primarul Valentin Luță.

Acesta a încheiat respectivul mesaj cu o glumă la adresa celor cărora le trece prin cap să îi viziteze casa cât timp lipsește de acasă: „Pentru cei care se gândesc sa mă jefuiască in această perioadă, am lăsat seiful deschis lângă ușă la intrare! Vă rog să vă luați cat aveți nevoie și să-mi plătiți și datoriile.”

Ieri, 17 iulie 2022, în a doua zi de concediu, același primar a încercat să îi binedispună pe localnicii comunei Horodnic de Sus cu o altă postare. De această dată, după ce a făcut insolație, Valentin Luță s-a autoironizat pentru a le aduce cetățenilor zâmbetul pe buze.

„În această perioadă, toată lumea postează imagini din concediu. Ca să fiu în ton cu voi și să nu pățiți ca mine, postez această fotografie cu o parte din <distracția vacanței>, fotografie ce face parte din capitolul: <Dacă ești prost de mic, când ești mare numa-te joci>”, a scris edilul comunei Horodnic de Sus lângă fotografia de mai jos.

sursa foto: Facebook/ Vali Luta, svnews.ro

Adauga comentariu