Primarul comunei Mitocu Dragomirnei a intrat în PNL, după ce PMP s-a descotorosit de el pentru că nu l-a susținut pe Marian Andronache la alegerile parlamentare

Începând de astăzi, 6 iunie, primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, ales pe listele PMP și devenit independent după ce a fost exclus din partid, este membru PNL.

Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, responsabil de zonă, arată Radio Top Suceava.

El consideră că Radu Reziuc va continua proiectele PNL aflate în derulare în comună și a amintit că trei mandate la Mitoc a fost primar liberalul Dănuț Solcan. 

„Sunt o multitudine de proiecte care trebuie continuate. Echipa PNL din Mitocu Dragomirnei este cea mai importantă forță politică locală și împreună vom implementa noi proiecte pentru dezvoltarea comunei. Înțeleg că viceprimarul PNL și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației PNL lăsând locul de președinte primarului nou înscris în PNL. Din punct de vedere procedural, conform normelor statutului PNL, vom lua act de demisia președintelui și-l vom numi interimar pe primarul Radu Reziuc, urmând ca în termen de 30 de zile să organizeze alegeri pentru noua conducere a organizației locale PNL Mitocu Dragomirnei”, a spus deputatul Ioan Balan.

sursa material: radiotop.ro

 

Adauga comentariu