Primarul din Moldovița îi plătește peste 100.000 de euro soției primarului din Vatra Moldoviței pentru a-l aproviziona cu motorină și benzină

Firma Dan-Gigi SRL, a câștigat licitația organizată de Primăria comunei Moldovița pentru furnizarea de carburanți auto, motorină și benzină, pentru necesarul comunei pentru o perioadă de 24 luni.

În baza acestei licitații, firma va aproviziona unitatea administrativă locală cu 72.000 de litri de motorină și cu 8.000 de litri de benzină.

Valoarea contractului se ridică la suma de 556.444 de lei, respectiv 467.600 de lei + TVA.

La această licitație s-a înscris doar SC Dan-Gigi SRL.

SC Dan-Gigi SRL, a fost înființată în anul 2000 și este administrată de către Brândușa Saghin. Firma are ca obiect de activitate preponderent „taierea si rindeluirea lemnului”. În trecut, la rubrica de asociați ai firmei era trecut și soțul Brândușei Saghin, respectiv Virgil Saghin (primarul comunei Vatra Moldoviței). Acum, la asociați este trecută doar Brândușa Saghin. Între primarul comunei Moldovița și primarul comunei Vatra Moldoviței există și o relație de rudenie. Soția lui Traian Iliesi (primarul din Moldovița) este un fel de verișoară cu primarului din Vatra Moldoviței. Bunicul soției lui Traian Iliesi este frate cu bunicul lui Virgil Saghin.


 

Adauga comentariu