Primarul Ion Lungu a anunțat că va da în funcțiune Sala Polivalentă din cadrul Centrului Multifuncțional Arta din Ițcani

Astăzi, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat faptul că până la sfârșitul lunii mai va da în funcțiune sala pentru evenimente culturale din Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani.

„Până la sfârșitul lunii mai vom mai da în funcțiune o nouă sală pentru activități culturale în orașul nostru.

Este vorba de Sala Polivalentă de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani, o sală de 280 de locuri, optimă pentru evenimente culturale actuale.

Sala va avea destinația în primul rând de sală de cinematograf și de asemenea pentru activitățile educaționale la școlile care nu au amfiteatre, precum și alte activități culturale.

Sunt convins că va fi o sală utilă pentru activități culturale și apreciată de cei din domeniu.

Infrastructura pentru activități culturale s-a îmbunătățit în orașul nostru după punerea în funcțiune a clădirii Centrului Cultural Bucovina al Municipiului Suceava (clădirea teatrului), a Centrului pentru Tradiții Populare și acum a Sălii Polivalente de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani.

Prioritatea zero în perioada următoare o constituie infrastructura pentru activități sportive în Complexul Sportiv de 12 hectare de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni, pe care îl facem și sunt deja licitate Sala Polivalentă de 5.000 de locuri a Municipiului Suceava, Baza Sportivă tip I, teren antrenament 500 locuri cu nocturnă și de asemenea Stadion Nou de 10.000 locuri care se află în Lista Sinteza la Compania Națională de Investiții.

De asemenea este în lucru documentația pentru Aquaparkul, care va fi realizat tot în cadrul Complexului Sportiv”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu