Primarul Ion Lungu continuă surprizele pentru suceveni. Nocturna nu mai ajunge pe Areni pentru că edilul Sucevei va construi pe lângă sala polivalentă și un stadion nou – nouț

Primarul Ion Lungu a anunțat astăzi că a purtat discuții la Compania Națională de Investiții despre construirea unei săli polivalente cu 5.000 de locuri precum și despre finanțarea unui stadion nou – nouț care ar urma să fie construit în spate la Metro.

Dacă Sala Polivalentă va fi gata în următorii doi ani, după spusele primarului Ion Lungu, până prin 2025, sigur se vor disputa meciuri de fotbal, poate chiar și din cupele europene. Sucevenii se vor da cap în cap prin spate pe la Metro pentru a lua parte la spectacolul fotbalistic din zonă.

„Vom depune în această săptămână o solicitare de finanțare pentru un stadion nou. Nu am făcut până acum această cerere pentru că nu era aprobată sala polivalentă”, a declarat primarul Ion Lungu.

În plus, edilul Sucevei a mai anunțat că a renunțat la licitația privind nocturna care urma să fie montată pe stadionul Areni.

 

Adauga comentariu