Primarul Ion Lungu este nemulțumit de ritmul lucrărilor de la podul de la Bazar: „Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a continuat plimbările pe șantierul de pe podul de la Bazar. Acesta s-a arătat nemulțumit de ritmul lucrărilor, însă speră că într-o lună podul să fie funcțional.

„Am verificat aseară stadiul execuției lucrărilor la podul de peste râul Suceava. Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează, deși conform graficului stabilit și la care s-au angajat, aceștia se încadrează. Momentan au fost decopertate toate rosturile de dilatare de pe sensul pe care se lucrează. Vom insista să se termine lucrarea înainte de termenul stabilit, acela de o lună de zile. Le-am cerut să mai suplimenteze numărul muncitorilor, dar au susținut că pentru această fază sunt suficienți. Vom face presiuni în continuare pentru a se lucra cât mai mult zilnic, dar să se depună și toate diligențele în ceea ce privește calitatea”, a declarat primarul Ion Lungu.

Pe podul de la Bazar se va circula timp de o lună pe doar două din cele patru benzi pentru a se putea rosturile de dilatare.

Adauga comentariu